Εξοικονομώ κατ’ οίκον

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα μελετών με ενεργειακούς επιθεωρητές το οποίο είναι σε θέση να αναλάβει την ένταξή σας στο πρόγραμμα ‘’Εξοικονομώ κατ’ Οίκον’’.
Ο συνδυασμός της εξειδίκευσης με την πολυετή εμπειρία του κατασκευαστικού τμήματος της εταιρείας μας εγγυάται την σωστή επιλογή  προϊόντων και την σωστή εφαρμογή τους.

            Αναλαμβάνουμε προγράμματα Εξοικονομώ Αυτονομώ σε όλη την Ελλάδα.                                                              Καλέστε μας για ενημέρωση

Σύστημα Θέρμανσης

Σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα & ενεργειακά αποδοτικά συστήματα θέρμανσης (Αντλίες Θερμότητας, Ενεργειακά τζάκια, Σόμπες Πελλετ, Λέβητες πελλετ, Λέβητες πετρελαίου Συμπύκνωσης, Λέβητες Συμπύκνωσης – Αερίου- Υγραερίου) συνοδευόμενα με την ολοκληρωμένη εγκατάστασή τους από το εξειδικευμένο τεχνικό συνεργείο μας. Αναλαμβάνουμε την μελέτη & αντικατάσταση του παλιού σας συστήματος θέρμανσης με νέο εγκεκριμένο για το Πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ’ Οίκον

Κλιματιστικά Τοίχου

Το πρόγραμμα επιδοτεί έως 3 Κλιματιστικά τοίχου. Αναλαμβάνουμε την προμήθεια, την εγκατάσταση καθώς της κλιματιστικής σας μονάδας.

Ηλιακοί θερμοσίφωνες

Αναλαμβάνουμε την προμήθεια & τοποθέτηση σύγχρονων ηλιακών συστημάτων με επιλεκτικούς συλλέκτες για άμεση απόδοση και την υδραυλική εγκατάσταση με πιστοποιημένα υλικά εγκεκριμένα για την επιδότησή τους από το Πρόγραμμα Εξοικονομώ.

 

Για ενημέρωση καλέστε μας θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Τηλέφωνο

2610 642294

Κινητό

697 4485051

Your Cart